Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Το παραμύθι της ομάδας μας............." Η Φεισμπουκοχώρα...."

Μια φορά και έναν καιρό στη Φεισμπουκοχώρα υπήρχε ένα μικρό χωριό που κατοικούσαν μόνο γυναίκες. Σε αυτό το χωριό η μια βοηθούσε την άλλη και όλα κυλούσαν αρμονικά. Ώσπου μια μέρα….. εμφανιστηκε ενας αντραςπου ήταν πρίγκηπας.ήταν τέλειος σε ολα.κ ορφανός.emfanistikeaftosmeenalefkoalogo. Στο φεισμπουκοχωριό επικράτησε για λίγο σιωπή. Όλες πάγωσαν και κοίταζαν η μία την άλλη....απλά γιατι τον ηθελαν ολες!
Εκείνος κουβαλώντας ενα μεγαλο σεντουκι με ωραια υφασματα,ανακοινωσε οτι οποια θα εκανε το ομορφοτερο χειτωνιο για τον πριγκιοα και το πιο φανταχτερο,θα γινοταν η πριγκιπισσα... Οι πιο τολμηρές του χωριού τον πλησίασαν  kaitoyfonaksanpsitpsitpalikari. Οι υπόλοιπες απλά στέκονταν  ακίνητες μαγεμενες απο την ομορφια του. Μόλις οι φεισμπουκχωριανές είδαν τα υφάσματα άρχισαν να κοιτάζονται και μετα όρμησαν όλες πάνω τουκαι ξεκινησαν ολες να ραβουν.
Η Γεωργία, δεν άκουσε καλά κι έβγαλε το χειτώνιό της!!!!!Η καημένη ήταν η πιο μεγάλη του χωριού και είχε πρόβλημα με την ακοή της. Καθώς της κοίταζε olestrexoynnadialeksoyntopioomorfoifasmagianagineiiprigkipisa, μέσα της αναρωτιόταν τι είχε συμβεί.
ωσπου εμφανιστηκε η κακια μαγισσακαι όλες έτρεξαν να κρυφτούν. Ο πρίγκιπας αποσβολωμένος δεν  ήξερε πού να πάει και τι να κάνει. kaitoteemfanizetaiimiakaimonadikikaitonrwtaeikotontastonstamatia : ksereisnaodigas ???Υπάρχει ένα φεισμπουκαυτοκίνητο στη γωνία. Πάρε τα κλειδιά και τρέχα να σωθείς. Βλέποντας τον να την κοιτά  σκέφτηκε… Αχχχχχ. Τι σου κάνει ένας πρίγκιπας!!!! Στο τέλος θα ξεμαλιαστουνε. Δεν ξέρουμε Ποια θα τον πρωτοπαρει;;;;;;;;;
Τη σκέψη της διακόπτει μια φωνή ,oxinaipevotisapanta,ο πρίγκιπας. Εκείνη του δείχνει ένα άλογο που έτρωγε αμέριμνο το σανό του. Ο πρίγκιπας  Βάζει όπισθεν στο άλογο και.....κοιτώντας την στα μάτιατης απανταει παμε για ενα τεστ ντραιβ????????
Εκείνη του γνέφει καταφατικά και αυτοσ χαμογελασεπονηρά. σπινιαρει το αλογο και σηκωνει τα μπροστινα του ποδια.... Εκείνος χάνει τη ισορροπία του και παρτον κατο. Όλες έτρεξαν κατά πάνω του .Μόλις σηκώνεται  perneiforakaiarxizeinatrexeigiatiepleksemetreles.
Τότε η Πόπη, που ήταν καλός άνθρωπος, φώναξε....μη κορίτσια, εμείς μέχρι τώρα είχαμε μάθει να τα μοιραζόμαστε όλα!!!!!!!
Εκείνος όμως είχε κάνει την επιλογή του.Ήξερε από την αρχή ποια ήταν η εκλεκτή της καρδιάς του.  Της πιάνει το χέρι και χαθηκαν στο πυκνο δασος.... μακρυα απο ολους........
Στο φεισμποχωριό επικρατεί ησυχία. ολες εχουν παγωσει και περιμενουν να δουν τι θα κανει. μηπως να τον κοψουμε κομματακια?Φωνάζει όσο πιο δυνατά μπορούσε μια φεισμποχωριανή. Ο πρίγκιπας  ηταν τοσο μπεδεμενος..............λές να το εννοεί? σκέφτηκε και άρχισε να τρέχει για να σωθεί. Οι υπόλοιπες άρχισαν να του φωναζουν στασου μην τρεχεις μηγδαλα!!!!!!!
Μόνοέναμικρόκοριτσάκι τις επανέφερε στην τάξη λέγοντάς τους  paoegomemiamilopitaelanaseglikanoymeκαλέ μου πρίγκιπα.
Από το βάθος εμφανίζεται η αρχηγός του φεισμπουκχωριού και κρατώντας αμύγδαλα στα χέρια  προσφέρει  στον πρίγκιπα και αμ΄'εσως σταματάει και τρώει 2...μύγδαλα.... φοβισμένος μην την προσβάλλει.
Εκείνη κοιτώντας τον μαγεμένη από την ομορφιά του, του λέει mifeygeisexeikaimelimekaridiameta
Ο καήμενος ο πρίγκιπας δυστυχως ηταν....αλλεργικος στα μυγδαλα!!!!!!!! Άρχισε να φουντώνει και να βγάζει σπυράκια. Έναν γιατρό φώναζαν σαν τρελές όλες. Πες μας το τηλέφωνο του γιατρού σου, τον ρωτά μια κοπέλα και αυτος λεει 11880 δεν θυμαμε τιποτα
Απο μακριά εμφανίζεται η  γιατρός του χωριού και για καλή του τύχη του δίνει ένα μαγικό φίλτρο και αμέσως γίνεται καλά. Παρόλο που έχει ακόμη μερικά σπυράκια αυτος ομως συνεχιζει αγερωχος με τη ξανθια του χαιτη να λαμπυριζει...............
Πώς βρεθήκατε όλες εδώ ; Τις ρωτά ο πρίγκιπας . Οι μαμάδες μας ήταν για πολλά χρόνια φίλες. Είχαν χαθεί για αρκετά χρόνια Ωσπου μια μερα συναντηθηκαν ολες γεννηθηκαν υπεροχες φιλιες που κρατησαδ χρονια πολλα
Εκείνη τη στιγμή πλησιάζει μια χωριανή που δεν ήξερε ότι ο πρίγκιπας είχε γίνει καλά γιατί είχε πάει να φέρει το βιβλίο με τα ξόρκια. Τι έγινε πως συνήλθε ο πρίγκιπας? Ρωτάει απορημένη.
Να  Όπως ήταν λοιπόν ανάσκελος απ την αλεργία....,της εξηγεί μια φίλη της,του εδωσα μερεντα και αναστηθηκεγια λίγο γιατί μετά ξανάπεσε αναίσθητος αλλά πεφτει μια και του δινει το φιλι της ζωηςκαι τότε συνήλθε για τα καλά.
Μπράβο φίλες μου, τους λέει αυτή. τι φιλιες κοριτσια? στον ερωτα ολα επιτρεπονται!!!!!!! ΒΟΥΡΡΡΡακούγεται  μια φωνή στο βάθος. βουρ στον πατσαακούγεται να λέει μια άλλη.
Η Γεωργία ήταν......αυτή τον έσωσε  αδερφη και νοσοκομα !!!!!
Εκείνος ακούγοντας όλα αυτά πέφτει και πάλι λιπόθυμος. Τικάνουμε τώρα? Άρχισαν να αναρωτιούνται μεταξύ τους. toyrixnoymeelafrianerakistoprosopokaiafoysinelxetetonpaostokrevatimoynaksekoyrasti, λέει μια πονηρά. εγω ξαδελφη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Εγώ θα τον πάω, πετάγεται μια άλλη.
Και ξαφνικά κάπου απ το πουθενά, σκάει μύτη νευριασμένη η μάγισσα Σωσω.......
ΣΤΗΝ ΠΥΡΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Φωνάζουν οι φεισμπουκχωριανές με μια φωνή, στην πυράααα η μάγισσα!!!!
kai apo piso apti magisa to=i soso o didimos adelfos toy poy parakoloythi na dei ti ginete
με ενα τεραστιο μαγικο ραβδι...................... τον ακνει βατραχο
Φανερά θυμωμένη η μάγισσα Σωσώ (Σωτηρία) αρχίζει τα ξόρκια της....
" Ένα παραμύθι σας είπα να φτιάξετε και παρά λίγο να το κάνετε τσόντα".....είπε......
Δεν μας τρομάζουν τα ξόρκια σου μάγισσα Σωσώτου φιλαω και γινεται πριγγιπας με μαγικο ραβδιτης φωνάζει κάποια από μακριά.Η μάγισσα όμως τσαντίζεται ακόμη περισσσότερο και του δινει την καταρα να μεταμορφωθει σε ανθρωπο οταν τον ερωτευθει>>>>>>>>>>>>>>>>
Όμως εμφανίζεται ξαφνικά η καλή νεράιδα και με δυνάτη φωνή ακούγεται να λέει αμπρα καταμπρα... χρυσοσκονη παντου... δωσε αγαπη σε ολο το χωριο...
Και τώρα που ξαναέγινε πρίγκιπαςκαι διαλεγει?????? Εμεναααααααααα??????? ρωτάει η μικρότερη του χωριού. oxi emenaτης λέει μια άλλη
Κορίτσια ήρεμα στο διπλανό χωριό τις προάλλες έγινε ένα παρόμοιο σκηνικό και εκεί εμφανίστηκε η μάγισσα και Τις κάνει όλες αγάλματα, η μάγισσα, και το πριγκιπόπουλο έμεινε με τα....μύγδαλα στο χέρι!!!!!!
Απαπαπαπαπ τι πάθανε!!!! Τελικά εγω θα παρω τον αθερφω μα το ραβδι
Καλή μου φίλη μη λες τέτοια αγαπημενες ξεκινησαμε γιατι θες να μαλιοτραβηχτουμε?
kai ego poy eixa paei na fero nero apto potami pao apo piso toy ton piano apto xeri kai arxizoyme na trexoyme sto dasoooos ???? Δεν το έκανα όμως κρατήθηκα.
Εγω δεν σας ακολουθω πονανε τα ποδια μου παρτον εσυ , ουφ σας βαρέθηκα.
Καλά καλά Κάτσε στο ποτάμι εσυυυυυυυ, ο πρίγκιπας την έκανε με τη μάγισσα!!!!!!!!!!!Όσο εμείς τσακωνόμασταν για το ποια θα τον πρωτοπάρει , εκείνος τα βρήκε μαζί της.
Καλέ είχε ξαναγίνει αυτό πιο παλιά, τους διακόπτει  η σοφότερη του χωριού, και οταν φτανουν στον ομορφο πυργο...........πιανει το μαγικο ραβδι και τον κάνει κατσαρίδα.
ε να σας πω δεν θα τον παρακαλεσουμε κιολας τετοιες μορφονιες, παρατράβηξε το αστείο
Καλέ τι λέτε τόση ώρα?  Να ο πρίγκιπας κρατάει από το χέρι τη Γεωργία τη κουφή και της ανοιγει την πορτα να περασει...κ εκει αντικρυζουν.................................

"ΡΕ ΑΧΑΙΡΕΥΤΕ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΓΙΑ ΤΣΙΓΑΡΑ"?  μια κυρια με το τξγανι στο χερι,συστηνετε ως η γυναικα του...
Φοράει πανοπλία δεν είναι γυναίκα ,φωνάζει κάποια από μακριά.
Καλέ τι λέτε να ορίστε Βγάζει την πανοπλία και φοράει από μέσα ένα ταγιέρ....άλλο πράγμα....
σανελ είναι να δείς το ταγιέρ, ψιθυρίζει κάποια άλλη.
Δείτε δείτε, φωνάζει κάποια, μπαίνουν στον κήπο, και ήταν ενας πανεμορφος κηπος γεματος χρωματα και παραξενα λουλουδια!!!!!!!!!! ολα τοσα ομορφα και τοσο ξεχωριστα που δεν ηξερες πιο να θαυμασεις!!!!!!!!!!!!!!!
κοκκινο το ταγερακι κοριτσια;;; ρωτάει μία
όχι καλή μου μπεζακι σικ ,της απαντάει η φίλη της
και τοτε ο ομορφος πριγκηπας, κοιταξε την μαγισσα και σκεφτηκε.......... τη βλακας που ειμαιτην είχα ξεχάσει αυτή
Πάει να τρέξει να κόψει ένα λουλούδι και του κολλάει το γοβάκι στην κοπριά...... σπαει το δωδεκαποντο
Και τότε ...........εμφανίστηκαν κάτι μικρές κυρίες με βλέμμα βλοσσήρο κ γέλια γεμάτα κακία που αντηχούσαν σε ολο το φεισμπουκχωρι.Τα κορίτσια όμως που κατοικούσαν εκεί ήταν τόσο δεμένα που βγήκαν στο δάσος πιαστήκαν χέρι χέρι κ φώναξαν δύνατα είμαστε δεμένες κ ενωμένες...τότε τα γέλια σιώπησαν κ οι " κύριες" χάθηκαν σαν αέρας!!!!!!!
Μπαααα ιδέα μου θα ήταν , λέει ο πρίγκιπας , ποσες τρελες μαλιοτραβιουνται για παρτι μου και ενώ σκέφτεταιαυτάτου βγαινει και ο κορσες και πεταγετε η κοιλουμπα!!!!!!!!!!!!!!
μα τι βλακας!!!γιατι δεν τα εβγαλε;;σκυβει βγαζει το γοβακι...και....έγινε το ανέλπιστο….
Παρατάει και το γοβάκι και τα λουλούδια και τα μύγδαλα και φωνάζει.....ασταδιαλα τρελές πάω στον Μπάμπη μου....
Μπαμπηηηη ,αρχίζει να φωνάζει με μανία
ΔΙΑΖΥΓΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ . μου κατέστρεψε τα μανόλο το καθήκι
μπαμπη μη φευγεις ενα λαθος εκανα!!!!σχωρα με!!!!μονο εγω σ αγαπαω ακουσε με ποναω η καρδια μου να σπασει!!!!!!'
και ετσι, εμειναν οι ομορφες κοπελες μονες, να σκεφτονται..... ΤΙ ΦΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΑΛΙ ΑΥΡΙΟ??????? αστα διαλα αντρες καμενα χαρτια!!!κ πανε ολες μαζι στα μπουζουκια να ξεφαντωσουν.... ολο το φεισμπουκοχωρι στη πιστα
Την άλλη μέρα μετά από ένα ξέφρενο γλέντι  πηγαν στο μπαμπα στρουμφ να τους φτιαξει ενα μαγικο φιλτρο να γινουν ολα οπως πριν!!!!!!

Και ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα!!!!!

Πρωταγωνιστούν:
Tsiaka Nopi, Έλενα Κωστοπούλου, MiltosEmmh, Στέλλα Κουτεντέ Μενεξή,Πόπη Αντιμισάρη, Maria Kalpakoglou,Mary Patoula,Georgia Barbari,Jackie Milona, Ζωή Νικόλ, Katerina Koutsoubeli,Manto lino,Gianna Kotelida, Elena Andreadou,Maria Mylona, Παρθένα Δαμιανίδου,Χωρίς Όνομα,Mina Kollia

Guest Star: Ο Μπάμπης.......




3 σχόλια: